avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Distrugere borna kilometrica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Distrugere borna kilometrica

Buna

Vecinul meu a demolat borna kilometrica din beton pentru ca il incurca sa intre in curte.
Ce lege a incalcat?
Unde trebuie sa-l reclam?
Cel mai recent răspuns: DanMC , utilizator 09:46, 27 Februarie 2014
la politie.... logic.

dar ce ai cu omul , daca ii incurca accesul in curte ?
1 Putea sa taie un pom care e pe jumatate uscat
2 Aconstruit un grajd fara autorizatie la 15 cm de gardul meu
3 LA POLITIA DE LA BUDAPESTA ca la noii...
asta e razbunare ! dar poti sa intri si dumneta in belele , pentru tainuire si te faci complice ! mai ales daca omul o sa spuna ca l-ai ajutat s-o darame.
nu e razbunare
ca la mine in comuna face primarul cu gasca lui ce vrea
e normal sa construiasca la 15 cm de gardul meu?
e normal ca matusa mea sa construiasca casa fara autorizatie pe terenul meu?
e normal ca primarul si politistul sa nu dea raspuns la petitii?
mai poti face reclamatie la CNADNR , daca borna se afla in proprietatea lor . dar asta tot nu justifica razbunarea.

Alte discuții în legătură

La ce distanta de razor se construieste o casa? aiureluuuuuu aiureluuuuuu Buna Vecinul meu a construit un grajd la 10-15 cm de gardul meu. Acum a inceput sa construiasca si o casa la doar 50 cm de gardul meu. ... (vezi toată discuția)
Incalcarea unei legi din nevoi de urgenta, se considera infractiune? Tarzan2012 Tarzan2012 Un gard vechi a fost distrus. In locul acelui gard s-a facut cerere la primarie pentru constructie. Primaria a aprobat. pe langa vechiul gard, erau cativa ... (vezi toată discuția)
Limitele unei proprietati si norme de convietuire eftei-03 eftei-03 Buna seara Va rog frumos sa ma lamureasca cineva si pe mine in urmatoarele probleme: 1.) –am o casa veche ,pe care am cumparat-o de la parintii mei ... (vezi toată discuția)