avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajarea si cardul european de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajarea si cardul european de sanatate

Buna ziua

Fiica mea este studenta in Germania , are card european de sanatate , si in acest semestru
are posibilitatea sa isi ia si o slujba pentru studenti( Werkstudent) , facilitata de facultate si platita cu aproximativ 450 Euro/luna , continuind studiile.
Din cate am inteles slujba este temporara , 6 luni , si programul flexibil ;
Va rog sa-mi spuneti daca mai poate beneficia de cardul european de sanatate
si daca da , ce trebuie facut ; am incercat sa ma lamuresc de pe site-ul cnas dar nu am reusit .
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: anetabercia , utilizator 11:06, 27 Februarie 2014
Valabilitatea cardului european de sanatate nu are nicio legatura cu angajarea fiicei dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspuns ; totusi revin cu intrebarea , reformulata ( daca am fost confuza , imi cer scuze ) : acest venit , care nu stiu daca este impozitat de statul german , ar trebui declarat si luat in considerare la urmatoarea cerere pentru card european ,aici , in Romania ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul european de sanatate viochi viochi Fiica mea a beneficiat de card european de sanatate pentru 6 luni, pentru studii in strainatate, care a expirat in data de 13.01.2016. Aceasta fiind studenta ... (vezi toată discuția)
Asigurare cnas-student catalin_bizdiga catalin_bizdiga Buna ziua! Am o nelamurire din cauza celor de la CAS-Iasi si as dori sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:sunt student in anul 2 la o facultate din ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate student in strainatate fara bursa nanette22 nanette22 Sunt studenta in Germania,fara bursa.Nu lucrez,nu am venituri proprii. Am solicitat card european de sanatate,am platit in avans asigurarea in tara pe 6 ... (vezi toată discuția)