Buna ziua, revin in actualitate cu un proces de divort ce s-a dovedit a fi mai nazdravan decat la cei cu multi bani!:P
In iulie 2012 sortia mea a deschis o actiune de divort, in noiembrie 2012, am avut un prim termene unde am cerut termen pentru a angaja un aparator, in ianuarie 2013, la termenul 2, nu me-am prezentat niciunul si a fost suspendat procesul, ca in octombrie 2013, sotia sa il redeschida, rep[une pe rol; si au urmat 3 termene rapide, primul a fost in noiembrie 2013, dupa acel termen eu am deschis actiune de divort pe noul cod civil, in decembrie un alt termen cu martori pe actiunea sotie, iar in ianuarie 2014, inca un nou termen pe actiunea sotiei ce a fost cu probe, termen ce a intrat in pronuntare actiunea, dar in pronuntare, lucrurile s-au schimbat si am fost trimis la un nou termen in martie, intre timp, a fost un termenen pe actiunea mea de divort ce a facut conexarera celor 2 dosare, mentionez ca sotia mea a parasit domiciliul din 28 decembrie 2013 si de atunci nu a mai fost acasa, a plecat cu tot cu copil, iar pana pe 5 ianuarie nu mi-a dat voie sa il vad pe cel mic nici sa nu il vad. Pe 5 ianuarie m-am intalnit cu ei intamplator, iar copilul a venit cu mine acasa de buna zoia, ea este mutata acum la sora ei si are si mutatie acolo, problema e ca cel mic niuci nu vrea sa vorbeasca cu ea, nici nu vrea sa se intalneasca cu ea, decat daca vine acasa. cerintele lui sunt proprii si personale si nu este manipulat de mine absolut deloc, dincontra, eu ii cer sa vorbesca si sa ne intalnim cu mama lui, resp[ectiv sotia mea, pentru ca o iubesc foarte mult. mai departe, lucrurile nu s-au oprit aICI, EA A DESCHIS O ORDONANTA PRESEDENTIALA!, dar numarul vechji de telefon ce il avea il deschide doar pentru a verifica mkesaje, daca cele mic vrea sa vorbesca cu ea, nu are cum, intrucat ea ne suna de pe un alt numar cu numar ascun. ce se poate intampla in situatia de fata la acesta ordonanta, pe care eu am demontat-o cu probe concrete, negru pe alb si am demonstat ca ceea ce a scris in ordonanta cat si martorul ce l-a avut la proces, caruia i-am depus o plangere penala, sunt numai minciuni!. multumesc!
Cel mai recent răspuns:
mirebire , utilizator
15:47, 27 Februarie 2014