avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot sa contest decizia judecatorilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot sa contest decizia judecatorilor

Va rog cititi cu atentie . Pe data de 10 decembrie 2017 sa nascut fiul meu , la aproximativ o luna de la nasterea lui , sotia a facut niste depresii si nu sa mai ingrijit deloc de el . Am convietuit impreuna pana la inceputul luni iunie 2018 iar eu eram singurul care ingrijam copilul pentru ca ea inca avea depresi . La inceputul luni iunie am aflat ca ma inseala si a urmat o mica cearta , fara agresivitate doar verbal iar ea a luat copilul sia fugit la mama ei noi avand domiciliu conjugal la mine. Am fost de doua ori in vizita la copil iar a treia ora am luat copilu pur si simplu fara cearta si am plecat cu el la locuinta mea pentru ca stiam ca ea are problemele e sanatate care le avea si ca nu se ingrija de el . Asta sa intamplat prin 20 iunie . De atunci eu am continuat sa cresc copilu singur . Ea si-a vizitat copilu odata la 3 saptamani si statea maxim jumatate de ora cu el iar eu nu m-am opus niciodata. Ea a facut ordonanta presidentiala iar in luna noiembrie la zarnesti cu avocati platiti , probe si martori am castigat si sa stabilit provizoriu domiciliu copilului la mine . Dupaia tot ea a facut apel care sa judecat acum pe data de 17 decembrie la brasov iar pe data de 18 sa pronuntat decizia ca copilu trebuie sa ramana la mama si I sa stabilit domiciliu provizoriu la ea printro hotarare definitiva pana la divort . La brasov nu sau mai facut probe noi si nici un fel de interogatoriu , nimic . Au schimbat decizia data de judecatoria zarnesti intru totul. Eu nu m-am opus si iam dat copilu cand a venit sa il ia cu tot ce ii trebuie pentru al creste . Deci eu am crescut acest copil un an de zile si l-am ingrijit mai bine decat orice mama . Acum avocata mea spune ca nu se mai poate face nimic pana la divort . Este adevarat ?? Eu am enorm de multe probe si martori la tot cea ce spun care nu au fost prezentate in instanta . Chiar nu pot sa mai fac nimic sa imi iau copilu inapoi ??
Cel mai recent răspuns: Pepene cristi dragos , utilizator 18:20, 26 Decembrie 2018
Avocata dvs are dreptate folositi toate probele avute pt ca in actiunea de divort sa obtineti domiciliul minorei la dvs.Pregatiti martori acte medicale alte inscrisuri etc
Domnule avocat cu tot respectul . Sa dat o decizie definitiva dar nu si irevocabila . Pe decizia mea scrie decizie definitiva si atat . Daca acele judecatoare au fost de sex feminin normal ca si-au urmarit interesul si I lau dat ei . Un avocat bine pregatit stie ce are de spus in fata lor . Orice lege are si o contra lege ( adica o portita ? , pentru ca altfel nu ar mai exista avocati sa apere infractorii sau etc . Eu sunt de parere ca un avocat foarte bine pregatit cunoaste acea lege prin care sa imi apere dreptul . Eu nu am comis o infractiune . Eu doar mi-am crescut baiatul un an de zile , adica primul lui an din viata . Constientizeaza cineva faptul ca el nu isi cunoaste mama sau ca mai mult ca sigur o sa ramana cu o trauma din cauza ca el doar pe mine ma cunoaste iar acum nu ma mai vede deloc ???? Astazi am vorbit cu o avocata care e specializata in domeniu si mi-a spus ca aceasta decizie se poate contesta in 30 de zile fara probleme . Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Adi ARDELEAN Adi ARDELEAN Buna ziua, am divortat de curand(2019), instanta sa pronuntat definitiv si irevocabil pentru custodia copiluilui nostru minor de 14 ani, custodie comuna, dar ... (vezi toată discuția)
Divort..daca ma poate ajuta cineva sergiuser sergiuser Sunt in divort din luna mai,am o fetita de 4 ani si 6 luni pe care nu reusesc sa o vad desi prin ordonanta presedintiala am drept de vizita,am apelat la ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori munteanucatalin munteanucatalin Buna ziua, revin in actualitate cu un proces de divort ce s-a dovedit a fi mai nazdravan decat la cei cu multi bani!:P In iulie 2012 sortia mea a deschis o ... (vezi toată discuția)