avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara proiect si aprobari. intrare in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara proiect si aprobari. intrare in legalitate

buna ziua va deranjez cu o problema f. delicata .am mostenit o suprafata de teren in urma succesiuni dupa parinti , am facut toate demersurile legale pt a obtine certificatul de urbanism si autorizatia de constructie pt ridicarea unei locuinte dar toate s/au soldat cu refuzul primariei pe motiv ca zona este ba industriala ba poluata cu toate ca mai sint doua case in zona iar eu am solicitat aprobarea de constructie intre cele doua case,in urma cu zece ani am anceput constructia fara aprobari acum locuind in acea casa de aproape sapte ani. ce pot face pentru a intra in legalitate cu constructia? mentionez ca ,pt teren detin acte de proprietate teren catalogat la momentul respectiv intravilan agricol mersi mult
Cel mai recent răspuns: Lucian Pralea , Avocat 21:46, 26 Februarie 2014
Buna seara!
trebuie sa va adresati judecatoriei pentru a formula o actiune in constatarea proprietatii dvs. prin edificare. Apoi cu aceasta hotarire pe care o veti obtine, va puteti intabulaa casa pe care ati construit-o . Nu stiu daca platiti vreun impozit pe aceasta cladire, daca ea este declarata la primaria de domiciliu, aceasta sentinta va va ajuta sa intrati in legalitate si cu acest aspect. pentru mai multe indrumari este bine sa consultati un avoca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa mica, lemn, paianta irina4041 irina4041 vreau sa construiesc pe un teren intravilan, arabil, o casa foarte mica, din paianta, sau \"sendviciuri\"si trebuie sa stiu daca exista vreun fel de ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se elibereaza cu? Daria-Alexandra Daria-Alexandra Buna ziua In 2014 am cumparat un teren intravilan in Remetea Mare, Timis, pt a construi o casa. Pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, Primaria a ... (vezi toată discuția)
Pe teren intravilan agricol se poate construi? bogdanfinante bogdanfinante pe terenul intravilan agricol se poate construi o casa? multumesc (vezi toată discuția)