Va salut acum 3-4 saptamani am avut un mic incident cu o femeie nu foarte inteligenta in sensul ca aproape s a urcat peste banda mea si implicit peste masina mea , in fine nu stiu daca m-a atins sau nu ca n am nici o urma pe masina, i am zis ca habar n are sa conduca si am plecat mai departe neavand nici o avarie la masina , toata vina incidentului fiind a ei , ei bine am primit o citatie sa ma prezint cu masina si actele la politie ,
Acum va intreb , de ce trebuia sa declar un accident care defapt nu e accident la politie daca n am nici un fel de avarie , o sa mi ia permisul pentru asta ?
acea persoana ar fi avut avarii la masina in urma acestui incident??Daca da, atunci trebuie sa demonstreze ca ele survin ca urmare a acelei tamponari. Indicat ar fi sa va prezentati si sa declarati si dvs. cum s-a intamplat.
e clar ca o sa ma prezint , daca eu nu am avut nimic nu am stat sa analizez masina distinsei doamne cu ghilimele , daca trebuia sa ma duc la politie sa declar accidente de fiecare data cand ma certam cu cate un prost in trafic trebuia sa mi fac mutare acolo