avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Citatie Accidente Usoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Citatie Accidente Usoare

Va salut acum 3-4 saptamani am avut un mic incident cu o femeie nu foarte inteligenta in sensul ca aproape s a urcat peste banda mea si implicit peste masina mea , in fine nu stiu daca m-a atins sau nu ca n am nici o urma pe masina, i am zis ca habar n are sa conduca si am plecat mai departe neavand nici o avarie la masina , toata vina incidentului fiind a ei , ei bine am primit o citatie sa ma prezint cu masina si actele la politie ,
Acum va intreb , de ce trebuia sa declar un accident care defapt nu e accident la politie daca n am nici un fel de avarie , o sa mi ia permisul pentru asta ?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2014
edee, utilizator
Cel mai recent răspuns: edee , utilizator 00:07, 27 Februarie 2014
acea persoana ar fi avut avarii la masina in urma acestui incident??Daca da, atunci trebuie sa demonstreze ca ele survin ca urmare a acelei tamponari. Indicat ar fi sa va prezentati si sa declarati si dvs. cum s-a intamplat.
e clar ca o sa ma prezint , daca eu nu am avut nimic nu am stat sa analizez masina distinsei doamne cu ghilimele , daca trebuia sa ma duc la politie sa declar accidente de fiecare data cand ma certam cu cate un prost in trafic trebuia sa mi fac mutare acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incident minor in trafic cristina252 cristina252 Buna ziua .In urma cu doua zile am avut un incident minor in trafic. Vrand sa parchez intr-o parcare a unui supermarket am atins (sters)din greseala o masina ... (vezi toată discuția)
Incident violent in trafic !!! inregistrari publice !!! catalinrw catalinrw Am fost recent implicat intro altercatie in trafic, soferul unei masini desii initial ma lasat sa ma incadrez pe banda ulterior a accelerat si ma tamponat ... (vezi toată discuția)
Consecintele neopririi la semafoare in trafic UzY3L UzY3L Salutare tuturor, Vreau sa stiu care sunt consecintele in cazul in care cineva mi-a sifonat/atins/julit/lovit masina in trafic iar eu nu opresc, avand in ... (vezi toată discuția)