Salut , in primul rand nu mergeti la banca , pentru ca banca o va anula si nu se va mai putea deconta . Faceti o actiune de anulare la Judecatoria de unde este emisa fila CEC si intemeiati-va cererea pe art.67 din Legea 59/1934 . Instanta prin Presedintele Instantei ( SEFUL MARE ) care are si complet special in asa ceva , va judeca cererea rapid 1-2 termene , in functie speta . Va trebuii sa publicati Ordonanta de anulare in Monitorul Oficial , iar dupa 15 zile se va putea prezenta Ordonanta la banca spre decontare . Daca mergeti la banca Instanta va respinge cererea ca fiind fara obiect deoarece este deja anulata , asa daca nu o faceti dumneavoastra , Instanta va chema in proces si banca iar mai mult ca sigur banca va sesiza ca a inscris la CIP fila pierduta si Instanta se va pronunta .
Uite iti dau linkul unde si eu am avut acelasi obiect CU MENTIUNEA CA LA MINE A DURAT ETREM DE MULT PENTRU CA EMITENTII AU FOST RADIATI DIN REGISTRUL COMERTULUI SI ACTIONARII AU DECEDAT ! DAR AM REZOLVAT CU AVALUL .
BAFTA
[ link extern ]