avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ajutor - pierdut fila CEC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ajutor - pierdut fila CEC

buna ziua.
Unul din clienti a pierdut o fila CEC cu valoarea de 640 milioane, pe care eu am eliberat-o. stiu ca trebuie sa ma adresez instantei pentru a o anula. Intrebarea mea este trebuie sa completez si sa comunic bancii anexa 4a din Regulamentul BNR nr. 3/1996? ei trebuie sa imi elibereze vreo dovada ca i-am anuntat? pt. ca eu am intrebat la banca si nu au stiut ce sa imi raspunda.
A mai trecut cineva prin aceasta situatie sa ma indrume un pic cu procedura, eventual sa ma ajute cu un model de solicitare pentru instanta?
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: chimardan , utilizator 09:50, 27 Februarie 2014
Salut , in primul rand nu mergeti la banca , pentru ca banca o va anula si nu se va mai putea deconta . Faceti o actiune de anulare la Judecatoria de unde este emisa fila CEC si intemeiati-va cererea pe art.67 din Legea 59/1934 . Instanta prin Presedintele Instantei ( SEFUL MARE ) care are si complet special in asa ceva , va judeca cererea rapid 1-2 termene , in functie speta . Va trebuii sa publicati Ordonanta de anulare in Monitorul Oficial , iar dupa 15 zile se va putea prezenta Ordonanta la banca spre decontare . Daca mergeti la banca Instanta va respinge cererea ca fiind fara obiect deoarece este deja anulata , asa daca nu o faceti dumneavoastra , Instanta va chema in proces si banca iar mai mult ca sigur banca va sesiza ca a inscris la CIP fila pierduta si Instanta se va pronunta .

Uite iti dau linkul unde si eu am avut acelasi obiect CU MENTIUNEA CA LA MINE A DURAT ETREM DE MULT PENTRU CA EMITENTII AU FOST RADIATI DIN REGISTRUL COMERTULUI SI ACTIONARII AU DECEDAT ! DAR AM REZOLVAT CU AVALUL .
BAFTA

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2014
chimardan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec pierduta alina_pmi alina_pmi buna ziua am si eu o problema am eliberat o fila cec in alb (nu are nici beneficiarul trecut) unei firme cu care urma sa colaboram si firma respectiva ma tot ... (vezi toată discuția)
Anulare fila cec legea 59/1934 art.67 chimardan chimardan Buna seara , am o intrebare asupa unei file cec care as dorii de fapt sunt obligat sa procedez dupa Legea CEC-ului art.67 din 59/1934 si sa cer anularea ei ... (vezi toată discuția)
Se poate avaliza un cec? papillon papillon Stie cineva daca se poate avaliza o fila de CEC, daca da cum trebuie facuta(elemente obligatorii si unde trebuie facut acest lucru pe fila de CEC)? (vezi toată discuția)