avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutiri taxe si impozite la persoane cu handicap ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutiri taxe si impozite la persoane cu handicap accentuat

mama mea are handicap accentuat .Ce acte sunt necesare sa depui la primarie pentru a beneficia de scutire la impozite daca casa nu este intabulata si tatal meu a decedat si nu sa facut succesiune .Suntem 2 copii .poate fi scutita mama mea in cazul asta la casa si terenul aferent cladirii? in ce articol scrie in codul fiscal actele care trebuie depuse ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:55, 27 Februarie 2014
In conditiile in care nu a fost dezbatuta succesiunea iar un evidentele fiscale figureaza drept proprietar defunctul,pe cale de consecinta mama dv nu poate beneficia de facilitatea scutirii de la plata impozit casa+teren de domiciliu,prevazuta de L nr 448/2006 art 26
Desfasurati procedura dezbaterii succesiunii si in baza certificatului de mostenitor,decizia/certificatul de incadrare in grad de handicap ,mama dv va putea beneficia de facilitatea legal prevazuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati fiscale persoane handicap ContSters378867 ContSters378867 Buna ziua! ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea situatie. Sunt persoana cu un handicap grav, si doresc sa stiu cum pot beneficia de scutirea platii ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa de impozit pe cladiri pentru persoana cu handicap Giana7 Giana7 Buna ziua, Mama are certificat de handicap si i se solicita sa plateasca taxa impozitiului pe casa proprietate ( Ilfov) pentru ca adresa ei de domiciliu este ... (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)