avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort...

Datele problemei:

EL, cetatean strain; EA, cetatean roman. Casatoriti de 8 ani, fara copii, domiciliul in Romania. El vrea sa divorteze pentru a-si reface viata cu altcineva. Ea se opune vehement. Nu au bunuri materiale de impartit.

Intrebare: Cat poate dura procesul in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Iola , utilizator 12:51, 23 Iunie 2005
de la 3 luni la doi ani.
elena
Daca ea nu consimte la desfacerea casatoriei, el trebuie sa dovedeasca cu martori imposibilitatea continuarii casatoriei, deteriorarea relatiilor dintre soti, etc... daca sunt si despartiti in fapt, este un argument in plus. Durata acestui divort depinde de cat de vehement se opune sotia, daca este hotarata sa mearga pana in fazele de apel si recurs iar, in aceasta situatie, sunt de acord cu parerea ca divortul poate dura si 3 ani.
Ioana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa divortez mai repede anonim anonim Sunt cetatean roman cu domiciliul in germania Mam casatorit in romania ,dupa un an am baagt divort , fara mofturi sau copii ,dar tipa nu vrea sa se prezinte la ... (vezi toată discuția)
Divort ..ajutati-ma va rog niculinu niculinu buna seara, sunt in divort intentat de sotia mea, ea este de acord, iar eu nu sunt, in acest mod cat poate sa dureze? si ce se poate intampla? (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez Kole Kole Este adevarat ca se obtine mai usor divortul, daca timpul scurs de la parasirea domiciliului este mai indelungat? Sunt cetatean strain, casatorit de 8 ani cu o ... (vezi toată discuția)