avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot sa divortez mai repede
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot sa divortez mai repede

Sunt cetatean roman cu domiciliul in germania Mam casatorit in romania ,dupa un an am baagt divort , fara mofturi sau copii ,dar tipa nu vrea sa se prezinte la proces am angajat o avocata pe care am si imputernicito sa ma reprezinte la tot si la toate CUM AS PUTEA SA SCAP MAI REPEDE?
ps la divort, in locul certificatului de casatorie esre valabila si o copie legalizata? mersi Auras
Cel mai recent răspuns: Iola , utilizator 14:30, 22 Iunie 2005
daca nu mai aveti certificatul de casatorie in original sau sotia nu vrea sa vi-l dea, puteti scoate un duplicat de pe acest certificat de la Serviciul de stare civila unde s-a oficiat casatoria.
Puteti grabi putin lucrurile, demonstrand cu martori ca relatiile matrimoniale s-au deteriorat iremediabil si ca o continuare a acestei casatorii este imposibila.
avocat Apostu .tel 0744 201309
Avocata pe care ai imputernicit-o, ce face? Ea ar trebui sa fie prima care sa-ti raspunda la intrebari. Incearca sa afli daca a redactat si depus cererea de divort, si cum a motivat-o. Daca sotia ta nu consimte la divort si nici nu se prezinta, trebuie sa dovedesti cu martori imposibilitatea continuarii casatoriei, precum si faptul ca relatiile dintre soti sunt grav si iremedial vatamate. Eventuala voastra despartire in fapt este un argument...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort... boba_dan boba_dan Datele problemei: EL, cetatean strain; EA, cetatean roman. Casatoriti de 8 ani, fara copii, domiciliul in Romania. El vrea sa divorteze pentru a-si reface ... (vezi toată discuția)
Despre un divort Emilian2000 Emilian2000 buna ziua mi sa intamplat ceva ciudat.dupa o sapt de la casatorie ,sotia mea a luat o la bataie si injuraturi pe mama .eu acuma vreau sa divortez .cum sa fac? (vezi toată discuția)
Divort asyl asyl Buna ziua, Sunt casatorit de 17 ani,am doi copii minori.Neintelegerile sunt tot mai dese,copii sufera si de aceea vreau sa divortez.Nu sunt ... (vezi toată discuția)