Am comandat un curs Eurocor in 16 module dupa ce am primit o super oferta de la ei. Pretul cursului e de 80 lei iar la superoferta este de 35.Cand am comandat cursul eu eram convins ca il comand la pretul de 35 lei caci asa scria acolo si in plus era si un cronometru descrescator care arata cat timp mai este din oferta. Ulterior am vazut ca undeva sus era scris aceasta oferta a expirat. Mi-au expediat cursul foarte repede (in mai putin de o zi) cu o factura de 80 lei. Mi l-au lasat acasa. Eu nu vreau sa il platesc dar mi-e teama sa nu fiu obligat. Pot legal sa faca asta! Nu vreau acest curs la acest pret. Greseala mea e ca atunci când am facut comanda am dat click pe acet am cititi si sunt de acord cu conditiile. Le-am citit acum si scrie ca acele conditii reprezinta un contract etc etc. Si practic daca nu platesc ma vor actiona in instanta sau probabil vor incerca sa recupereze banii prin societatile de recuperare..Pot sa faca astfel? Un astfel de contract e valabil?
Fiind comert la distanta, puteti returna coletul in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii acestuia, fiind obligat cel mult la plata cheltuielilor de transport.