avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca nu ridic coletul...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca nu ridic coletul...

In urma cu vreo 10 zile am dat comanda de o carte de pe siteul unei edituri. Dupa mai putin de 24 de ore am gasit-o in format digital si le-am dat mail celor de acolo ca vreau sa anulez comanda dar ei mi-au zis ca nu se poate, coletul fiind deja in curs de expediere ( lucru de care ma cam indoiesc, avand in vedere timpul foarte scurt ).
Azi am primit aviz de la posta ca mi-a sosit coletul.
Intrebarea mea este : daca nu ma prezint sa il ridic si deci posta il trimite inapoi, ei ma pot actiona in judecata sau ceva de genul asta?
Intreb asta deoarece banuiesc ca mi s-a facut factura pe care ar trebui s-o gasesc in colet.
Cel mai recent răspuns: Anonim_00 , utilizator 20:40, 3 Martie 2010
stai mey linistit ca nu se intimpla nimic, se aleg si ei cu 10 lei paguba, cu treburi de genul asta este internetul plin.
De regula ,dupa 10 zile posta remite coletul la expeditor
Aceasta desfasoara demersuri sa va contacteze telefonic
Daca nu raspundeti ,la un interval ,renunta
ynocentta a scris:

De regula ,dupa 10 zile posta remite coletul la expeditor
Aceasta desfasoara demersuri sa va contacteze telefonic
Daca nu raspundeti ,la un interval ,renunta

Stiu ca dupa 10 zile coletul e trimis inapoi. Pe mine ma intereseaza daca expeditorul ma poate trage cumva la raspundere. Am mai discutat cu prieteni care au comandat carti online si mi-au zis ca in colet au primit si o factura, deci si in cazul meu s-a emis o factura, pe care eu acum refuz s-o platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere sau catuse ? StoicaMihaiRazvan StoicaMihaiRazvan de curand am primit prin posta romana un colet (plic) in valoare de 37 lei de la nu stiu ce site ... coincidenta a fost ca in urma cu cateva zile comandasem o ... (vezi toată discuția)
Executare silita - somatie BebeA BebeA Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, daca se poate. Sa va explic problema mea: in vara anului 2007 am gasit intr-o revista un pliant (reclama) ... (vezi toată discuția)
Inselatorie pe internet elena_crys elena_crys Buna Ziua! De curand mi-am cumparat de pe internet un telefon NOU,dar dupa ce l-am scos din cutie,pe langa faptul ca nu era sigilat,in momentul in care ... (vezi toată discuția)