avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Administrator strain - drepturi si obligatii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Administrator strain - drepturi si obligatii

daca pun pe un neamt ca administrator la firma din romania ce drepturi are el si ce drepturi am eu
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 11:24, 28 Februarie 2014
Drepturile administratorului si a asociatului unei persoane juridice romane sunt reglementate de Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile ulterioare (legea societatilor comerciale!). Daca vreti sa infiintati o firma va sfatuiesc macar sa lecturati legea respectiva!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitate Gabi Eugen Gabi Eugen Bună seara! Ma poate ajuta cineva cu o informație. Un consilier local poate sa ocupe funcția de administrator la o societate comerciala a cărui asociat ... (vezi toată discuția)
Administrator si asociat la doua firme robertdrilea robertdrilea Daca momentan sunt administratorul si asociatul unui S.A., pot sa imi infiintez un S.R.L. in care sa fiu administrator si asociat? (vezi toată discuția)
Functie compatibila minval minval Buna ziua va rog sa ma lamuriti daca functia de consilier local este compatibila cu functia de director general adjunct al unei regii autonome (vezi toată discuția)