am gresit decl 205 initiala care a fost transmisa dupa care am facut alta decl 205 rectificativa per total si am trimis din nou fiindca o inlociueste pe prima, dar sa inteleg ca nu e asa, acum cum pot sa repar greseala?
multumesc mult
Buna ziua,
Instructiunile de completare a declaratiel 205, precizeaza ca ori de cate ori platitorul de venit constata erori in declaratia depusa anterior, acesta completeaza si depune declaratie rectificativa.
Aceasta se intocmeste pe tipuri de venit si va cuprinde numai pozitiile corectate, declarate eronat in declaratia initiala, sau pozitiile care in mod eronat nu au fost cuprinse in declaratia initiala.
Declaratia 112
elenadove
buna ziua,
avem 2 contracte de mandat pentru presedinte si cenzor si pt acestea depun decl 112. Am fost notificati de adm financiara ca nu am depus decl ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.