avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere decl 205 rectificativa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere decl 205 rectificativa

am gresit decl 205 initiala care a fost transmisa dupa care am facut alta decl 205 rectificativa per total si am trimis din nou fiindca o inlociueste pe prima, dar sa inteleg ca nu e asa, acum cum pot sa repar greseala?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 10:10, 28 Februarie 2014
Buna ziua,
Instructiunile de completare a declaratiel 205, precizeaza ca ori de cate ori platitorul de venit constata erori in declaratia depusa anterior, acesta completeaza si depune declaratie rectificativa.
Aceasta se intocmeste pe tipuri de venit si va cuprinde numai pozitiile corectate, declarate eronat in declaratia initiala, sau pozitiile care in mod eronat nu au fost cuprinse in declaratia initiala.

Numai bine
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2014
CONTABIUM, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 elenadove elenadove buna ziua, avem 2 contracte de mandat pentru presedinte si cenzor si pt acestea depun decl 112. Am fost notificati de adm financiara ca nu am depus decl ... (vezi toată discuția)
Rectificativa declaratie 205 danutza2013 danutza2013 Buna ziua. Cred ca am gresit declaratia 205 aferenta anului 2008. In 2008 s-a repartizat suma de 10.000 lei pe dividende, din care asociatii au incasat in ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende claudiaraduica claudiaraduica #-o Nu ma ajuta nimeniiiiiiiiiii??????????? Va roggggggggggggggggggggggg :-/ (vezi toată discuția)