avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Facturi gaz neplatite; taxa de reconectare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Facturi gaz neplatite; taxa de reconectare

Am si eu o problema , cu gdf suez , in urma cu 4 luni mi-am cumparat o garsoniera unde nu aveam gaze, am luat legatura cu ei si am facut un contract , nu am pus in folosinta gazul pana la data de 2 decembrie. Gdf suez a inceput sa factureze din data de 1 noiembrie.. nu a-s fii avut nici o problema cu asta , doar ca mi-au trimis 2 facturi pe noiembrie respectiv decembrie pe alta adresa , pe 20 ianuarie, au venit si mi-au pus sigiliu sub pretextul de neplata la adresa care trebuie ceea ce mi se pare incompetenta sa trimiti factura la alta adresa si ei sa vina la adresa care trebuie , contractul este pe numele meu , eu nefiind instintat pana atunci, iar dupa cum am specificat mai sus , consumul l-am inceput in data de 2 decembrie m-am trezut cu o taxa de reconectare de 238 de lei pentru care nu eu sunt vinovat.. Se poate face ceva. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Abuz gdf suez abhramovici abhramovici Locuiesc cu chirie intr-un bloc din Brasov.In data de 1 aprilie cei de la GDF Suez mi-au facut o \\"pacaleala\\" sigilandu-mi contorul de gaz pt neplata unei ... (vezi toată discuția)
Sigiliu pe contorul de gaze ZarazaProfi ZarazaProfi Pentru ca am simtit miros de gaze, am chemat firma cu care am contract si dupa ce a constatat o defectiune a racordului la aragaz, mi-a pus sigiliu pe contor, ... (vezi toată discuția)
Contestatie factura gaz jordy7 jordy7 Am depus o reclamatie la OJPC si respunsul ma nemultumeste. Am platit o factura de consum gaz la GDF Suez prin Internet Banking cu ordin de plata si m-am ... (vezi toată discuția)