avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar somaj

buna ziua ,adeverinta tip (anexa 14 sau 26) i-mi poate fi trimisa pe e-mail? cum procedez in cazul in care am lucrat in anul 2011 -2013 la doua S.C. care sau desfiintat, si eu cer acum adeverinta vechime ,la vremea aceea nu mi-au dat eu nu am cerut.multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 28 Februarie 2014
1. Nu cred ca adeverinta poate fi trimisa pe e-mail dar mai bine intrebati direct la Agentia de Somaj.

2. Interesati-va unde sunt arhivele respectivelor societati si solicitati adeverintele necesare.
Daca societatile respective s-au desfiintat , atunci mergeti si solicitati de la lichidator adeverintele de vechime pentru perioadele lucrate de dupa 01.01.2011.

Daca sunt din sectorul privat , cam greu sa le mai gasiti., intrucat la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza caruia au avut sediul social probabil ca nu a depus arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime mediaset mediaset Buna ziua .Care e procedura de recuperare a vechimii in munca?Deci in 1993 m-am transferat in interesul serviciului de al stat la o firma privata.Firma ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)