avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract de vanzare cumparare fara fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract de vanzare cumparare fara fiscal

am vidut o masina fara certificat fiscal,am inteles ca este nul .IN ce sens este nul nu se poate inmaticula sau ce, ca actele masini sint la cumparator si masina la fel, voi scoate acel certificat si il voi da cumparatorului .Va multumesc

Alte discuții în legătură

Caterinca ieftina de romania roberte roberte Subiect: caterinca ieftina de romania Buna ziua Am cumparat un autoturism cu suma de 3800 lei pasat din 96 sunt multumit de el sunt multumit de pret doar ... (vezi toată discuția)
Am vandut masina fara certificat fiscal cyberpunk cyberpunk Buna ziua. In urma cu un an jumatate am cumparat o masina fara certificat fiscal. Dupa 3 luni de circulat cu ea cu numere rosii, am vandut-o. La fel fara ... (vezi toată discuția)
Refuz radiere rdinamix rdinamix Buna! am cumparat o masina in 2011 si vanzatorul nu vrea ( lipsa interes, nu e de gasit, etc) sa radieze masina precizez ca am toate actele masinii talon carte ... (vezi toată discuția)