avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa timbru verde
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa timbru verde

Am inscris o masina pentru care am platit aprox 2.500 lei. Pot recupera aceasta suma in instanta , la fel ca taxa de prima inmatriculare valabila pana in anul 2012?
In situatia in care ati facut o astfel de cerere va rog, daca doriti sa-mi trimiteti un model a unei astfel de cereri(actiuni in instanta). Adresa mea de e-mail este: deliu_ginel@yahoo.com Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

model de actiune completa privind taxa de recuperare auto Serban Paul daniel Serban Paul daniel Solicit un model de actiune completa privind recuperarea taxei de mediu ma intereseaza mai mult o motivatie castigatoarein instanta si articole pe care sa ma ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)