avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Încheierea de ªedinþã interlocutorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Încheierea de ªedinþã interlocutorie

Exercitarea căii legale de atac(recurs)împotriva unei încheieri de şedinţă care se atacă odată cu fondul(nu este susceptibilă de atac pe cale separată,nu este specificată pe această încheiere o cale de atac) se depune de către parte direct la instanţa superioară împreună cu o copie certificată conform art.234,alin.3 ncpc sau la instanţa care judecă fondul conform art.490 ncpc?

Alte discuții în legătură

Recurs împotriva încheierii prin care s-a respins cererea de ... exco exco Recurs împotriva încheierii prin care s-a respins cererea de suspndare a judecării cauzei? Vreau să ştiu dacă este admisibil un astfel de recurs. ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza inaintarea apelului la instanta de apel? aidu aidu In data de 11.11.2014 am facut apel impotriva hotararii din 21.10.2014. Am depus cererea de apel la Tribunal, care judeca fondul. Nici pana astazi nu am ... (vezi toată discuția)
Recurs la cererea de recuzare donigao donigao Buna ziua, Am o nedumerire legata de interpretarea art.34 Cod de Procedura Civila. \"Incheierea prin care s-a respins recuzarea se poate ataca numai o data ... (vezi toată discuția)