M-am casatorit cu ani in urma cu o tipa gravida, la nastere am recunosccut copilul, ulterior am divortat si judecatoarea mi-a fixat o pensie alimentara minima la vremea aceea( prin 2001). Am convenit sa nu ii dau bani deoarece nu e copilul meu natural(doar verbal din nefericire), apoi recent m-am recasatorit si a inceput fosta cu amenintari impreuna cu ma-sa ca ma da in judecata sa ii platesc! Ce pot face sa me debarasez de corvoada asta? Cum pot stabili si renunta a mai fi tatal in acte al acelui copil sau alte metode care sa nu ma mai implice direct ca si tata in viata copilului respectiv? Va multumesc anticipat!!!:frantic::frantic::frantic:
sa consultati un avocat ar fi recomandabil sa vedeti ce este de facut , o eventuala repunere in termen pentru tagada paternitiatii.altfel va poate cerceta si penal si condamna pentru abandon de familie
tagada paternitatii se face in termen de 3 ani.este greu de facut o asemene cerere la acest moment.mergeti la un cabinet avocat cu actele si vedeti ce este de facut.
Tagada paternitate
Ryel
Buna ziua,
V-as ruga sa imi spuneti daca proba testimoniala e acceptat in situatia urmatoare:
Sotul actual al mamei a recunoscut la starea civila un ... (vezi toată discuția)