avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Date cu caracter personal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Date cu caracter personal

Buna seara,

Am o intrebare - am gasit numele meu mentionat pe un site ca fiind redactor al acelei reviste. Niciodata nu am fost colaborator al acelei reviste. Ce pot face pentru a-i obliga sa imi scoata numele de pe site.

Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Dreptul de autor in traducerea literara - incurcatura de nume luura luura Buna seara Va scriu in speranta ca ma puteti sfatui despre pasii pe care ii pot urma pentru a remedia ceea ce eu consider a fi o nedreptate. Am tradus anul ... (vezi toată discuția)
Cedare drepturi de autor revistă științifică cristingh cristingh Bună ziua, Aș dori să vă expun o situație și să mă ajutați, dacă este posibil, cu indicarea unor norme juridice care o reglementează, dacă se ... (vezi toată discuția)
Infiintare revista online issn iulyfig iulyfig Buna ziua, As dori sa infiintez o revista online cu ISSN. Care este procedura de infiintare? Trebuie o editura? intreb acest lucru pt ca pe situl bibliotecii ... (vezi toată discuția)