avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare revista online ISSN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare revista online ISSN

Buna ziua,
As dori sa infiintez o revista online cu ISSN. Care este procedura de infiintare?
Trebuie o editura? intreb acest lucru pt ca pe situl bibliotecii nationale am vazut camp obligatoriu "Editura", "redactor sef" etc.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare revista ares_edy ares_edy In primul rand Buna Ziua! Am o mare nelamurire in ceea ce priveste inregistrarea numelui unei reviste Am infiintat un SRL cu dom de activitate specific ... (vezi toată discuția)
Conditii infiintare revista dorothyd dorothyd Buna, as dori sa stiu care sunt conditiile necesare pt scoaterea pe piata a unei reviste educative, revista lunara ce va fi vanduta in scoli si gradinite ... (vezi toată discuția)
Cum scot o revista simi79 simi79 Buna ziua prietenul meu doreste sa scoata o revista,in care articolele sa fie scrise de el si pe care doreste sa o distribuie gratis..Care sunt procedurile ... (vezi toată discuția)