avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amplasare container magazin pe teren proprietate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amplasare container magazin pe teren proprietate personala

Buna ziua

Am o nelamurire in legatura cu amplasarea unui container pe terenul meu. Detin un teren de 90 mp si mi sa spus ca e prea mic ca sa imi dea autorizatie sa construiesc ceva pe el. Voiam sa imi fac un spatiu comercial. Cineva ma sfatuit ca pot amplasa nishte containere pe terenul respectiv, ca pentru ele nu imi trebuie autorizatie de constructie...iar apoi, in containerele respective sa imi iau punc de lucru si autorizatie de functionare pentru un magazin. Altcineva mi-a spus ca nu se poate amplasa asa pur si simplu pe teren...si ca tot trebuie autorizatie de constructie...dar provizorie...altul ca depinde de la primarie la primarie...de parca nu ar fi aceeasi lege pentru toti...unul iti da, altul nu-ti da :). Intrebarile mele sunt...imi trebuie sau nu vreo autorizatie de constructie, daca da, de care si intrebarea 2...punct de lucru si autorizatia de functionare...mi-o mai da sau incep cu refuzurile pe motiv ca....etc

Alte discuții în legătură

Constructii provizorii , teren intravilan , linii inalta tensiune ariaint ariaint Buna ziua, Suntem firma si detinem un teren in sectorul 3 intravilan. Terenul este traversat de liniile de inalta tensiune de la CET Sud. Teoretic si ... (vezi toată discuția)
Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)