avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Amplasare containere de locuit
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Amplasare containere de locuit

Am cumparat doua containere modulare pentru locuit si le-am amplasat pe terenul proprietate personala, pe care nu am nici o alta constructie si nu il am ingradit dar este intravilan si cu iesire la drum comunal principal, Deoarece pe teren baltea apa, am turnat balast, pietris si apoi am montat dale de beton pentru a pava curtea. Containerele le-am amplasat pe acest pavaj la 30 de cm mai sus de nivelul acestora, pe borduri amplasate la colturi, deci nu am fundatie pentru containere. Mentionez ca nu le voi racorda initial la utilitati deoarece nu locuiesc in ele. Am nevoie de vre-o autorizatie in aceasta situatie? Am constatat ca deja mi-a fost fixat numar de casa pe container desi e considerat mobil.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:09, 11 Octombrie 2018
Pentru autoritati, constructia este fie temporara, fie permanenta. Daca ati fi vrut o constructie mobila, ati fi amplasat o rulota. Fiind un imobil cu destinatie locuinta (nu e magazin, atelier sau sala de sport), aveti nevoie de autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare container pentru locuit nelush2103 nelush2103 As avea o intrebare. Ce avize am nevoie pentru instalarea unui container pentru locuit pe un teren proprietate particulara, undeva la tara intr-o comuna. Ma ... (vezi toată discuția)
.. bună ziua, vreau să torn în curte o platforma de beton (fără ... Georgeta 30 Georgeta 30 Bună ziua, vreau să torn în curte o platforma de beton (fără fundație) de 12 cm grosime, pe care v-or veni amplasate doua module de locuit, nu se ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua, As dori sa stiu daca pe un teren ridic o hala astfel; Torn o placa de beton. Pe placa se prind 2 containere modulare : unul in stanga ... (vezi toată discuția)