avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata taxei judiciare de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata taxei judiciare de timbru

Buna dimineata. La inceputul procesului de succesiune am fost scutita de TJT irevocabil .Cand am avut prima infatisare am convenit cu partea adversa sa facem o tranzactie in fata judecatoarei lucru pe care l-am facut . Ieri cand m-am uitat pe portal scria ca trebuie sa platesc TJT de care fusesem scutita ,cu recurs in 30 de zile . Intrebari 1-recursul se plateste si daca da cat costa ? 2- ce pot face pt a nu plati TJT care depaseste cu mult suma tranzactiei facuta intre parti ? VA MULTUMESC .
Cel mai recent răspuns: pasalegaviorela , utilizator 10:07, 1 Martie 2014
recursul se taxeaza cu 50% din taxa de timbru initiala si se timbreaza cu prioritate. nu prea este posibil sa depaseasca. nu cunosc cazul in speta ca sa ma pot pronunta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Martie 2014
Antoanela Geaman, Avocat
va multumesc pt atentie . va dau nr de dosar ca eu nu-mi dau seama care suma tr sa o platesc , m-am incurcat in termeni reclamanta-parata si parata-reclamanta .27592/215/2013 , jud craiova . mentionez ca eu am dat in judecata deci reclamanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune incheiata amiabil pasalegaviorela pasalegaviorela buna ziua . am doua intrebari la care va rog frumos sa-mi raspundeti :1-daca am incheiat o succesiune printr-o tranzactie intre mine si partea adversa in fata ... (vezi toată discuția)
Nelamurire taxa judiciara de timbru ContSters320642 ContSters320642 Buna ziua . Rog respectuos sa ma lamuriti in urmatoarea problema :reclamanta a fost scutita integral de la plata TJT , parata a fost scutita doar la jumatate ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli judecata xp-kry xp-kry In urma unui proces de iesire din indiviziune trebuiesc achitate niste cheltuieli de judecata . Unde si cum se platesc acestea ?In comunicarea de la ... (vezi toată discuția)