avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune incheiata amiabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune incheiata amiabil

buna ziua . am doua intrebari la care va rog frumos sa-mi raspundeti :1-daca am incheiat o succesiune printr-o tranzactie intre mine si partea adversa in fata judecatoarei (ieri am avut prima infatisare la care am cazut de acord ), iar eu ca reclamanta am fost scutita de plata TAXEI JUDICIARE DE TIMBRU ,acum ma va pune sa dau acei bani de care am fost scutita ? 2- daca in hotararea care va fi redactata nu imi va conveni ceva deoarece ieri mi sa parut ceva intre avocat si judecatoare , mai pot ataca hotararea ? reamintesc ca am semnat de buna voie tranzactia dar poate trece in hotarare ceva mai mult . cititi-mi cu mare atentie mesajul si incercati sa-mi raspundeti urgent . va pup pe toti si va multumesc .
Cel mai recent răspuns: pasalegaviorela , utilizator 22:19, 28 Februarie 2014
1. Nu poate fi vorba de o restituire cata vreme ati fost scutita.
2. Cata vreme ati semnat tranzatia, redactata de grefier, inseamna ca anterior semnarii ati citit integal continutul acesteia. In situatia in care in cuprinsul senintei judecatoria va omite anumite aspecte care erau trecute in tranzactie si care nu apar in dispozitiv, puteti depune o cerere de indreptare eroare materiala sau de completare.
buna seara . domnule avocat ,mi-ati spus ca nu voi mai restitui TJT de care am fost scutita , dar tocmai ce am citit hotararea pe portal si ma va obliga sa platesc acei bani . oare de ce ?nu am avut de cat o singura infatisare la care am facut tranzactia. va dau nr de dosar poare va dati seama -27592/215/2013. judecatoria craiova .va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxei judiciare de timbru pasalegaviorela pasalegaviorela Buna dimineata. La inceputul procesului de succesiune am fost scutita de TJT irevocabil .Cand am avut prima infatisare am convenit cu partea adversa sa facem o ... (vezi toată discuția)
Am cazut la intelegere pasalegaviorela pasalegaviorela Buna ziua . 1-Eu si cumnata am ajuns in instanta pt a dezbate succesiunea fratelui meu decedat . Ne-au fost aprobate cerereile amandurora dar nu am avut nici o ... (vezi toată discuția)
Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)