avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Acte auto !
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Acte auto !

Am achiziționat de curând o mașină , am făcut toate demersurile pentru transcriere , urmând ca săptămână viitoare sa o trec pe mine , am constatat ca mașină este trecuta pe fosta adresa și proprietarul acum are alta adresa , proprietarul mi a dat certificatul de atestare fiscala de pe adresa din buletin , întrebarea mea ar fi , este valabil acel fiscal sau trebuie și un fiscal de la adresa de unde este mașina ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:58, 5 Martie 2014
Este temeinic ca bunul mobil sa fie in evidenta autoritatii fiscale responsabile domiciliului proprietarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autovehicul AdrianSNA AdrianSNA Buna ziua. Doresc sa cumpar un autovehicul, prin cotract de vanzare-cumparare intre doua persoane fizice. Proprietarul actual, care l-a achizitionat legal, in ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu inmatriculare auto alex.mar9 alex.mar9 Va salut, Acum aproximativ 2 săptămâni am fost la evidenta populatiei in orasul in care m-am mutat si am demarat procedura de schimbare domiciliu/buletin. ... (vezi toată discuția)
Radiere masin iuli113 iuli113 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta: Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)