avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de atribuire prin ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de atribuire prin ordonanta presedintiala

Am facut o crere de atribuire a unui spatiu in cladire , prin ordonanta presedintiala piuna la iesirea din indiviziune , partajul fiind pe rol . Am depus-o luni 24 . Cam in cit timp se judeca ? Am inteles ca in 24 de ore ceva asa dar nimic pina acum
Cel mai recent răspuns: carmen4628 , utilizator 19:21, 5 Martie 2014
In cateva luni. De obicei in 2 luni, depinde la ce instanta.
Problema dumneavoastră ar trebui să fie alta: nu în cît timp se judecă, ci dacă aveţi vreo şansă.

La prima vedere aş spune că nu. Poate nişte detalii m-ar ajuta să-mi revăd opinia.
multumim pentru incurajare .problema este asa : doi indivizi ne arunca afara din casa , iar noi umblam prin tribunale ....pai nu era mai bine in LIBANUL anilor "80 ??....mai vedem .
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
carmen4628, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere respinsa ca lucru judecat sau nu ? rechi1958 rechi1958 O cerere de atribuire pina la iesirea din indiviziune , se poate respinge dupa ce a a fost judecata o reintegrare in spatiu ? Adica se poate invoca faptul ca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata neplatite ContSters333333 ContSters333333 Daca nu platesc taxa de timbru si jude respinge cererea de iesire din indiviziune ca netimbrata iar eu nu platesc piritilor cheltuielile de judecata , acestia ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata ContSters326883 ContSters326883 In cazul in care sunt doi mostenitori (mama si fiu ) pe o singura cota de 1/3 , acestia pot fi chemati in judecata separat pentru o atribuire de spatiu pina la ... (vezi toată discuția)