avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere respinsa ca lucru judecat sau nu ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere respinsa ca lucru judecat sau nu ?

O cerere de atribuire pina la iesirea din indiviziune , se poate respinge dupa ce a a fost judecata o reintegrare in spatiu ? Adica se poate invoca faptul ca s-a judecat deja crerea sau sunt doua lucruri diferite ?
Cel mai recent răspuns: rechi1958 , utilizator 14:28, 17 Aprilie 2014
raspund tot eu : da . s a respins

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de atribuire prin ordonanta presedintiala carmen4628 carmen4628 Am facut o crere de atribuire a unui spatiu in cladire , prin ordonanta presedintiala piuna la iesirea din indiviziune , partajul fiind pe rol . Am depus-o ... (vezi toată discuția)
Admiterea recursului dupa punerea in executare a sent. inst. de fond- ce mai pot face? ContSters273259 ContSters273259 Printr-o ORDONANTA pRESEDINTIALA am obtinut reintegrarea in spatiu . Piritii au facut recurs si s-a dar solutia : ADMITE RECURSUL.MODIFICÃ ÎN TOT SENTINŢA ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta carmen4628 carmen4628 Asa cum am spus , sotul meu are o cota de 1/3 din casa si terent pe act de vinzare cumparare . Nu putem folosi cota de casa si teren deoarece nu suntem lasati ... (vezi toată discuția)