avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Admiterea recursului dupa punerea in executare a sent. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Admiterea recursului dupa punerea in executare a sent. inst. de fond- ce mai pot face?

Printr-o ORDONANTA pRESEDINTIALA am obtinut reintegrarea in spatiu . Piritii au facut recurs si s-a dar solutia : ADMITE RECURSUL.MODIFICÃ ÎN TOT SENTINŢA RECURATÃ ÎN SENSUL CÃ RESPINGE CEREREA DE ORDONANŢÃ PRESEDINŢIALÃ CA NEÎNTEMEIATÃ

Asta inseamna ca ordonanta mea presedintiala nu mai este valabila ? Daca nu mai este ce fac ? Pt ca am intrat acolo cu executorul judecatoresc . Am ocupat spatiul deja .

Cum pot ataca ? Vad ca nu este irevocabila
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
ContSters273259, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters273259 , utilizator 14:57, 16 Decembrie 2012
Hotararea este irevocabila.

Va trebui sa parasiti spatiul intrucat nu mai aveti un titlu in baza careia sa il ocupati, cu exceptia sitiatiei in care exista si un proces pe fondul dreptului si atunci puteti invoca un drept de retentie in temeiul caruia sa ramaneti in imobil pana la solutionarea irevocabila a dosarului.

da ok . suntem in partaj judiciar . inseamna ca putem locui inca acolo ?
Daca invocati un drept de retentie, da.
invocarea dreptului de retentie trebuie facut la instanta care a admis recursul sau la prima instanta care a admis reintegrarea in spatiu ?
trebuie sa fac cerere reconventionala ? si in ce termen de la admiterea recusului ?
Sunt deja in proces de oartaj judiciar care este in curs . mai este necesara aceasta actiune (ma refer la dreptul de retentie )

multumesc
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2012
ContSters273259, utilizator
Dreptul de retentie il invocati in cadrul actiunii de partaj, in fata instantei investita cu solutionarea dosarului.

In ce stadiu este dosarul de partaj? Cate termene ati avut?

Alte discuții în legătură

Lamurire recurs la recurs Diana1 Diana1 Fostul meu sot cu care sunt intr-un proces de partaj a solicitat prin Ordonanta Presedintiala integrarea intr-un spatiu care apartine unei firme administrata ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala pt incredintarea minorului este legala daca a fost admisa fara a exista o ancheta a autoritatii tutelare? nihilsinedeo nihilsinedeo Situatia este urmatoarea: - in cadrul procesului de divort reclamanta cere incredintarea minorilor pe cale de ordonanta presedintiala > ordonanta este ... (vezi toată discuția)
Se poate face plingere imoptriva unui avocat mincinos ? ContSters274830 ContSters274830 In cadrul unui proces de PARTAJ JUDICIAR , avocatul piritilor minte incontinuu , chiar nu mai stim ce sa facem . Avem dovezi scrise ca minte . Sunt afirmatii ... (vezi toată discuția)