Printr-o ORDONANTA pRESEDINTIALA am obtinut reintegrarea in spatiu . Piritii au facut recurs si s-a dar solutia : ADMITE RECURSUL.MODIFICÃ ÎN TOT SENTINŢA RECURATÃ ÎN SENSUL CÃ RESPINGE CEREREA DE ORDONANŢÃ PRESEDINŢIALÃ CA NEÎNTEMEIATÃ
Asta inseamna ca ordonanta mea presedintiala nu mai este valabila ? Daca nu mai este ce fac ? Pt ca am intrat acolo cu executorul judecatoresc . Am ocupat spatiul deja .
Va trebui sa parasiti spatiul intrucat nu mai aveti un titlu in baza careia sa il ocupati, cu exceptia sitiatiei in care exista si un proces pe fondul dreptului si atunci puteti invoca un drept de retentie in temeiul caruia sa ramaneti in imobil pana la solutionarea irevocabila a dosarului.
invocarea dreptului de retentie trebuie facut la instanta care a admis recursul sau la prima instanta care a admis reintegrarea in spatiu ?
trebuie sa fac cerere reconventionala ? si in ce termen de la admiterea recusului ?
Sunt deja in proces de oartaj judiciar care este in curs . mai este necesara aceasta actiune (ma refer la dreptul de retentie )