avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamurire Recurs la recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamurire Recurs la recurs

Fostul meu sot cu care sunt intr-un proces de partaj a solicitat prin Ordonanta Presedintiala integrarea intr-un spatiu care apartine unei firme administrata exclusiv de mine cu destinatia magazin. A pierdut la instanta de judecata dar apoi prin coruperea instantei de recurs i s-a permis reintegrarea in acel spatiu ramanand definitiva si irevocabila. Am facut contestatie in anulare si mi s-a respins.
Deoarece nici un executor judecatoresc nu a vrut s-o puna in ececutare nefiind clara si precisa , fostul sot a declarat recurs solicitand evacuarea firmei din acel spatiu si incetarea activitatii.
Mentionez ca acel spatiu este in patrimoniul firmei si pe rol se desfasoara procesul de partaj.
Ma poate lamurii si pe mine cineva ce este cu acest Recurs la Recurs si ce pot face in acest caz.
Fac precizarea expresa ca actiunea Ordonantei presedintiale a fot indreptata numai asupra persoanei mele , firma nefiind parte in acel proces.
Am incercat sa lamuresc ce voi face cu contractele la utilitati (gaze , curent , apa,canal) deoarece trebuie sa le reziliez ele fiind pe firma ca mai apoi dupa terminarea partajului si incetarea ordonantei sa le repun in functiune cu cheltuieli foarte mari.
Ce se va intampla cu angajatii?
E un caz extrem de complicat si o dovada clara de coruptie a instantei de recurs deoarece am mai depus si doua hotarari definitive si irevocabile avand acelasi obiect prin care ii respngea actiunea.
Dar nemernicul a avut dreptate cand spunea ca "gata am aranjat" Te dau afara din spatiu.#-o
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:22, 31 August 2013
Decizia pe Ordonanta Presedintiala, desi cu executare imediata, fara niciun termen, are un caracter provizoriu, temporar, pana la judecarea pe fond a cauzei, deci va trebui sa deschideti actiune la judecatoria de care apartineti pt o solutie definitiva si irevocabila.
Poate nu am fost destul de clara deoarece raspunsul dvs nu-l inteleg in nici o masura.

Suntem deja de 2 ani in proces de partaj insa el taraganeaza acest partaj prin diferite artificii pentru a ma necajii.
A solicitat paralel prin Ordonanta Presedentiala sa locuiasca in unul dintre spatii unde am un magazin , doar pentru ca stie ca ma streseaza acest fapt.
Ordonanta era impotriva mea ca persoana fizica , insa cerea sa locuiasca in spatiul ce apartine firmei , firma nefiind parte in cererea sa.

I s-a permis sa intre acolo insa instanta nu s-a pronuntat ce se intampla cu activitatea firmei deoarece asta era piedica in fata executarii silite , acolo fiind firma si nu persoana fizica (adica eu).
DECI
Dupa ce a pierdut la Judecatorie a declarat recurs , a aranjat sa castige si a castigat.

Am declarat impotriva solutiei Contestatie in Anulare si am pierdut judecand-o exact acelasi complet cu toate ca i-am recuzat.

In fine ...Deoarece dispozitizul nu preciza clar ce se intampla cu activitatea firmei acest nenorocit a inaintat recurs prin care solicita exacuarea firmei.
El stie nenorocitul ca daca nu rezolva si cu activitatea firmei am sa-l nenorocesc facand acolo bar , discoteca ,pacanele .Orice pentru a-i asigura linistea.
Asta in cinstea unui complet de judecata care ignora doua hotarari contrare ramase definitive si irevocabile si insasi decizia instantei de fond clare si precise.
CSM-ul ii acopera pe toti acesti mizerabili pana poate ii prinde DNA-ul ca se lacomesc la milioane de euro.

Este normal o asemenea procedura de Recurs ?
Asta intrebam .
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
D-na, am citit de mai multe ori si sunt depasit, la ce a declarat pana la urma sotul dvs. recurs sau cate a declarat? Decizia pe ordonanta este provizorie pana la pronuntarea instantei de fond, dar este executorie, fara niciun termen. Mai departe nu mai inteleg, ma scuzati. Chiar nu va puteti permite un avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Admiterea recursului dupa punerea in executare a sent. inst. de fond- ce mai pot face? ContSters273259 ContSters273259 Printr-o ORDONANTA pRESEDINTIALA am obtinut reintegrarea in spatiu . Piritii au facut recurs si s-a dar solutia : ADMITE RECURSUL.MODIFICÃ ÎN TOT SENTINŢA ... (vezi toată discuția)
Caz penal sau nu? laurazom laurazom Va rog sa-mi spuneti cum poate o judecatoare sa aduca o hatarare ca in cele ce urmeaza: Avand un apartament comun cu fostul sot in Targu-Mures, cu un partaj ... (vezi toată discuția)