Daca stiu banca unde sotia mea a depus bani in timpul casniciei pe numele ei , un avocat se poate adresa acelei banci sa scoata extrasul de cont al ei?
Datele personale, conturile, precum si operatiunile bancare ale unui client al unei banci sunt strict confidentiale si nu vor fi furnizate decat titularului, persoanelor imputernicite, instantei de judecata sau organelor de cercetare penala la solicitarea acestora.
In cadrul unui proces de partaj, solicitati instantei sa ceara oficial aceste date si vor fi furnizate de banca.
Nu conteaza ca a retras, eventual, banii. Important este ca acei bani au fost depusi in timpul casatoriei si ca doar unul dintre soti a beneficiat exclusiv de acei bani. Insa, in astfel de cauze, se pot face diverse aparari ptr a se justifica destinatia banilor.
am cerut un extras de cont la o banca unde am dovada ca fratele meu mi-a trimis dupa nunta suma de 1500 euro .. contributie din partea familiei la cheltuielile de nunta. In momentul dinaintea nuntii fosta nevasta sa imprumutat in numele nostru pentru cheltuieli. pot dovedii cu extrasul bancar faptul ca ai mei au contribuit la cheltuieli cu cei 1500 euro?