avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare filipinezi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare filipinezi

Buna ziua,
Sunt interesata sa recrutez / angajez filipinezi!
Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cadrul legislativ actual de care ar trebui sa tin cont si daca aveti idee de costuri! multumesc anticipat pentru raspuns!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 2 Martie 2014
In acest sens, mai intai va trebui sa obtineti autizrizatie de munca pentru o astfel de persoana.

Detalii gasiti aici
- [ link extern ]

- [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare concurs de recrutare functionari publici alexdobree alexdobree Buna ziua! As dori sa stiu daca o persoana care detine deja o functie publica (este functionar public) in cadrul unei institutii publice poate participa la ... (vezi toată discuția)
Viza pentru filipine.. casatorie acolo si viza de lunga sedere Marian0189 Marian0189 Buna Seara! am si eu o problema mai delicata. sa zic asa. logodnica mea nu a reusit sa vina in romania pe baza la o viza de scurta sedere. pentru ca nu au ... (vezi toată discuția)
Infiintare scoala primara particulara resum resum Buna seara, Sunt deosebit de interesata de infiintarea unei scoli primare particulare. Exista deja o societate comerciala . Ideea se poate pune in practica si ... (vezi toată discuția)