- litigiu de munca.
La Fond, angajatul a castigat in parte procesul impotriva angajatorului.
Tribunalul a admis ,în parte, contestaţia .
Modifică Decizia emisă de angajator în sensul că i se acorda contestatorului un salariu brut de x lei, în loc de salariul brut de y lei.
Obligă angajatorul să plătească contestatorului diferenţele de salariu rezultate din acordarea salariului brut de x lei, pentru intervalul a - b.
- in schimb, Curtea de Apel:
Modifică sentinţa
Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică în totalitate sentinta civila nr..... a Tribunalului şi în rejudecare : Respinge acţiunea ca nefondată.
Ce trebuie sa inteleg din hotararea data de Curtea de Apel ?
In ce sens Curtea de Apel: modifică în totalitate sentinta civila nr..... a Tribunalului ?
Ce inseamna: si în rejudecare ?
Angajatorul nu a castigat definitiv procesul, la recurs,
sau mai trebuie sa faca ceva ?
Angajatorul nu mai trebuie să facă nimic pentru că angajatul a pierdut procesul. Curtea de Apel a rejudecat pe fond cauza și a respins contestația formulată de angajat.
Eu am crezut că dvs. sunteți angajatul. Nu ați precizat în mesajul inițial pentru cine întrebați.
Multumesc foarte mult pt. raspunsuri.
Am inteles ca:
- Curtea de Apel a dat castig de cauza angajatorului intrucat a calculat corect salariul angajatului, astfel ca, rejudecand cauza, a anulat hotararea Tribunalului si a restabilit situatia anterioara, cea dinainte de procesul judecat de instanta de fond.