avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa 11 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa 11 ani

am o matusa care este singura fiica ,parintii ei au decedat acum 11 ani,nu a facut succesiunea fiind singura sotul locuiind cu ea in casa parintilor ei,acum fiind si ea bolnava doreste sa faca act de vanzare la o nepoata mai e necesara succesiune dupa parintii ei intrucat acestia au decedat acum 11 ani,sau ce ar trebui sau cum sa procedeze
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 12:54, 2 Martie 2014
Da, trebuie sa solicite un certificat de mostenitor dupa parinti ca sa poata intabula imobilul pe dansa si numai dupa aceea poate sa-l vanda catre nepoata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare cristina_manea72 cristina_manea72 Buna seara. Unchiul sotului meu a decedat acesta are o fiica ce locuieste in alt oras si pe care nu prea a interesat-o despre el, mai ales cat a fost bolnav. ... (vezi toată discuția)
Imobil cu uzufruct viager. este posibilă vânzarea lui dacă există această clauză? IAndra04 IAndra04 Buna. Explic din nou pe scurt situatia pentru cine nu stie. Exista o mostenire,un imobil,la care sotul meu este nudul proprietar si matusa lui este ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, cunosc o doamna in virsta careia ia murit matusa acum 2 ani.Ea a aflat de 3 luni de moartea matusii si a dat o declaratie la notar de acceptare a ... (vezi toată discuția)