avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie

Vecinul meu a construit o casa fara autorizatie de constructie.
Eu am facut sesizare si am primit raspuns de la primarie ca ia facut proces verbal
de sistare a lucrarilor si intrarea in legalitate in termen de 6 luni.
Ce se intampla dupa 6 luni?
Poate primarul sa-i dea autorizatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:38, 2 Martie 2014
da
Daca vecinul executa proiect tehnic,obtine autorizatie de constructie si certificat de urbanism,poate finaliza in conditii de legalitate constructia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! dețin un teren pe care este construită o casă ... sorinsigina sorinsigina Bună seara! Dețin un teren pe care este construită o casă care, pe limita de proprietate are zid comun cu casa vecinului. Eu am hotărât să demolez ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate cu un balcon theogrigore theogrigore Parintii mei au obtinut in luna mai 2017 autorizatie de constructie pentru un balcon situat la parter, pentru o persoana cu handicap (tatal meu). Au construit ... (vezi toată discuția)
Legea 50/1991 art 31, extensie dar am demolat si construit irina cristiana irina cristiana Buna seara! in februarie 2008, am obtinut autorizatie de constuctie a casei dar pentru extensie, adica exista deja o casa de 42m2, pe care eu am demolato si am ... (vezi toată discuția)