avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare restanta, executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare restanta, executare silita

Daca nu am fost citata si chemata in judecata pt.recuperarea unei restante se poate face executare silita?
Despre ce restanta este vorba? Care este titlul din care emana obligatia de a plati restanta?
Buna seara!Este vorba de o un abonament cosmote.Cosmote se pare ca a dat mai departe restanta si firma asta de recuperare ma amenita cu executare silita,fara sa ma fi dat intai in judecata,nu asa ar fi fost normal?
Pana la executare silita, trebuie sa va actioneze in judecata pt a obtine un titlu executoriu.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie firma de recuperari / abonament connext-vodafone zulg zulg Vorbesc despre o ruda, nu despre mine. Prin 2003 a facut un abonament la vechiul connex, acum vodafone. A platit abonamentul cativa ani, a trecut de perioada ... (vezi toată discuția)
Executare silita orange ? Anonim.ro Anonim.ro Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in ... (vezi toată discuția)
Get back recovery - scrisoare ioanasss ioanasss Buna, Am primit zilele trecute o scrisoare (notificare de plata) d ela Get Back Recovery, cum ca as avea de achitat suma de 8000 RON pentru un abonament ... (vezi toată discuția)