avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare firma / inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare firma / inchidere firma

Buna ziua

Ma intereseaza sa inchid o firma. Este infiintata anul trecut in iunie dar nu am avut nicio activitate pe ea din motive pe care nu are rost sa le amintesc. Dupa cat timp se inchide de la sine daca nu am activitate? Mentionez ca am un contract de chirie pt un pentru spatiu pe care nu am de gand sa-l prelungesc. Ce se intampla in acest caz?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere vs. faliment firma yamada yamada Am o firma infintata la inceputul acestui an si am inceput activitatea acum trei luni, in momentul in care am gasit sa inchiriez un spatiu comercial. Am facut ... (vezi toată discuția)
Citatie pt dizolvare firma - expirare sediu AlexPR AlexPR Buna ziua. Am infiintat o firma acum 2 ani pe un sediu inchiriat, care a expirat anul acesta. Firma nu am inregistrat-o la finante si nici nu am facut nici o ... (vezi toată discuția)
Drept de preemtiune cumparare imobil voros voros Bună ziua! Firma noastră închiriază un spaţiu comercial (de 16 m2) de 3 ani de zile. În urma unui proces dintre Primărie şi proprietarul acestui ... (vezi toată discuția)