Daca se poate as dori o lamurire la urmatoarea problema: am mers la Admin. Financiara sa depun o cerere de scutire la impozit , acolo functionara a constatat ca ca nu era facuta separarea Rolului Fiscal cota 50%-50% intre soti.A facut modificarile in sistem si mi-a inmanat o Decizie de Impunere in care apaream datoare +dobanzile aferente pe perioada 2009-2013.Mentionez faptul ca in fiecare an am platit impozitul conform instiintarilor primite adica 100% din impozitul datorat pentru cladire.
Intrebarea mea este daca este normal sa platesc aceste penalizari din moment ce nu am fost instiintata in scris sau verbal la ghiseu in toti acesti ani cand am mers sa fac plata anuala?????
astazi am fost iarasi la Raxe si Impozite sa cer alte lamuriri cu privire la aceasta incurcatura care a aparut si vreau sa spun ca nu am rezolvat nimic.
Raspunsul lor este ca in anul 1977, cand a fost eliberat Titlul de Proprietate e adevarat ca au fost trecuti abii soti, doar ca la Administratia Financiara nu a fost facut rolul pe ambii soti, nu se stie motivul...din anul 2009-2010 cand au fost transferate toate datele catre Directia de Taxe si Impozite locale asa au fost preluate si ca drept urmare sunt buna de plata a tuturor penalitatilor si dobanzilor pentru ca am avut "nesimtirea" sa nu-mi declar calitatea de coproprietar.
Deci in concluzia lor sunt buna de plata si "daca nu va comvine sa merge-ti la Administartia Financiara si sa face-ti plangere", ca d-na de la ghiseu nu are aceasta competenta"
Compensare impozite
ged
Am o situatie la o administratie financiara cu o plata eronata de impozit.
In speta, in 2002 desi firma era inregistrata ca microintreprindere am platit ... (vezi toată discuția)