avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces dupa 10 ani, in absenta paratului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces dupa 10 ani, in absenta paratului

Procesul de partaj poate avea loc la 10 ani dupa hotararea de divort fara prezenta celei de-a doua persoane?
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 11:07, 3 Martie 2014
1. Procesul de partaj poate avea loc si dupa 10 ani de la divort.
2. Nu este necesara prezenta celeilalte parti, dar este absolut obligatoriu sa se faca dovada legalei citari a acesteia, astfel incat instanta sa aiba certitudinea ca are cunostinta de existenta procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere de divort cu acordul partilor ContSters44620 ContSters44620 Sunt casatorita de doar 10 luni si doresc sa dicortez. Am citit pe net ca trebuie sa treaca cel putin un an de la data casatoriei. El pare sa fie de acord ... (vezi toată discuția)
Divort prin neprezentare parat Incognitouser Incognitouser Buna ziua tuturor, Din nefericire eu si inca actuala mea sotie ne aflam in plina procedura de divort. Sotia ca reclamant iar eu in calitate de ... (vezi toată discuția)
Divort- parat lipsit de libertate blackstter blackstter pe 5 aprilie 2013 am facut cununia civila. peste 2 luni sotul meu a fost arestat. vreau sa divortez de el. daca el nu este de accord cu divortul ce optiuni am ... (vezi toată discuția)