avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar pensionare

Pentru dovedirea studiilor superioare, nu sunt suficiente diploma de absolvire si foaia matricola ? Este absolut necesara o adeverinta, pentru care trebuie sa parcurg o distanta apreciabila si sa imi ocupe cel putin doua zile obtinerea ei ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 3 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Daca pe diploma sau pe anexa de studii scrie ca ati urmat cursurile la zi nu mai este nevoie de adeverinta de la facultate.
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
@ nedumeritus:

Pentru dovedirea studiilor superioare, nu sunt suficiente diploma de absolvire si foaia matricola ?

Pentru dovedirea studiilor superioare este suficient diploma de licenta

Este absolut necesara o adeverinta, pentru care trebuie sa parcurg o distanta apreciabila si sa imi ocupe cel putin doua zile obtinerea ei ?

Adeverinta este solcitata de unele Case de Pensii , intrucat face dovada perioadei exacte in care ati urmat cursulie universitare la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma licenta alina_alina_alina alina_alina_alina Buna ziua, In anul 2004 am terminat cursurile unei facultati din cadrul ASE Bucuresti fara sa sustin examenul de licenta la aceasta facultate. In anul ... (vezi toată discuția)
Absolvent studii superioare fara licenta Gaby A Gaby A Buna seara! Am o rugaminte. Poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare? Un absolvent de studii superioare, care nu a obtinut diploma de licenta, ... (vezi toată discuția)
Acte pentru pensie de la facultate silviu1958 silviu1958 Am de la facultate urmatoarele acte: - DIPLOMA de absolvire - ANEXA la diploma de absolvire, care contine numarul matricol / inginer zi si notele din ... (vezi toată discuția)