avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa Radio TV
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa Radio TV

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca societatile comerciale trebuie sa plateasca taxa radio TV facturata de catre compania de energie electrica (in cazul nostru Enel Energie SA).
Cel mai recent răspuns: brandtex_industries , utilizator 11:08, 4 Martie 2014
Da, trebuie sa plateasca undeva intre 6,50 lei/luna is 80 lei/luna, este lege.
Si daca societatea nu beneficiaza de servicii de radio si televiziune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv pe factura de electricitate instiintare finala!!! duminica_ionutz duminica_ionutz Buna seara, doar ce am primit o notificare din partea companiei de energie electrica prin care ma instiinteaza ca imi vor intrerupe furnizarea de energie ... (vezi toată discuția)
Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)