avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pierdut contract card de cumparaturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pierdut contract card de cumparaturi

Bună ziua. Vreau să întreb dacă am dreptul să obţin de la bancă, gratuit, o copie a contractului de acordare a unui card de cumpărături. Doresc să fac o refinanţare pentru a închide acest card şi banca îmi cere acest contract. ªi încă ceva, banca unde am cardul refuză refinanţarea, implicit închiderea contului, prin ordin de plată condiţionat. Are acest drept? Sau este o clauză abuzivă?

Alte discuții în legătură

Card-inchidere cont sensei sensei Am un card de credit-cumparaturi la [BANCA] la care am facut refinantare prin alta banca.Banca respectiva a acoperit suma totala de pe acest card insa pt ca ... (vezi toată discuția)
Închidere cont banca Cristian880 Cristian880 Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa ... (vezi toată discuția)
Refinantare. Gindul Gindul Buna dimineata. Intentionez sa-mi duc salariul la o alta banca sis a-mi fac o descoperire de cont. La banca de la care vreau acum sa plec am déjà o ... (vezi toată discuția)