avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantare.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare.

Buna dimineata. Intentionez sa-mi duc salariul la o alta banca sis a-mi fac o descoperire de cont. La banca de la care vreau acum sa plec am déjà o descoperire de cont. As vrea ca ca odata ce-mi fac la noua banca descoperirea de cont sa fac o refinantare sis a achit prin asta descoperitul de cont de la banca de la care vreau sa plec acum.
Pe linga acest card de salarii mai am inca alte 2 carduri,de pe unul(card de cumparaturi) din ele avind un grad de utilizare a sumei de cca 50%. Functionarul bancar,de la banca la care vreau sa-mi duc salariul acum mi-a spus ca trebuie sa se faca refinantare pentru toate cardurile pe care le posed si de pe care eu am utilizat mai mult sau mai putin sumele din disponibil.
Sincer nu as vrea sa cuprind in refinantare si cardul de cumparaturi,pentru a putea avea la dispozitie o suma mai mare din noul descoperit de cont insa,functionarul bancar mi-a spus ca nu se poate asta.
Se poate face acest lucru? Pot cere acest lucru?Banca imi poate accepta aceasta situatie sau sunt obligat sa accept refinantarea pentru toate cele3 carduri,pe care inca le am?Nu am mai facut refinantari pina acum.
Cum ma sfatuiti sa actionez?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:03, 25 Septembrie 2014
Poate ar fi mai bine sa nu refinantati. Folositi banii de pe cardul de cumparaturi si terminati cu datoria pe contul de salariu, apoi faceti alt cont in alta banca.
Se poate si ce vreti, functionarul are interes sa refinantati toate si sa ramaneti dator catre banca lor. nu are dreptate, dar nici nu ii puteti obliga sa refinanteze asa cum va doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita luoana2006 luoana2006 buna ziua.am un credit la [banca].....si momentan nu sunt la zi cu plata,dar in acelasi timp am facut o refinantare la o alta banca pt a-mi putea plati ... (vezi toată discuția)
Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)
Refinantare-se merita????? oanamaftei oanamaftei Data post: Marti, 19 Octombrie 2010, 13:07 Subiect: REFINANTARE-SE MERITA???? Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)