avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere o parte a spatiului luat in chirie, cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere o parte a spatiului luat in chirie, cu acordul proprietarului

Buna ziua.Va rog sa ma ajtati cu un sfat:
intentionez sa iau in chirie un apartament cu doua camere gol(care este autorizat ca magazin) si a investi o suma destul de mare in el ,pentru a deschide un cabinet stomatologic cu doua unituri dentare.Stiu care sunt pasii de a urma in autorizarea unui cabinet medical(Colegiul Medicilor Dentisti,Directia de Sanatate Publica,Finantele,acordul locatarilor si a asociatiei de locatari).Intrebare mea este ca dupa ce pregatesc spatiile ca cabinet dentar, ca CHIRIAS,cu acordul proprietarului, am voie sa dau in chirie al doilea unit dentar la un alt medic dentist.Daca da,ce pasi trebuie sa urmaresc?(aprobarea scrisa a proprietarului?)La Finante cum declar acest lucru?
Adica eu ca chirias PFA pot sa dau o parte a spatiului inchiriat cu dotarile aduse de mine mai departe in chirie?
Sau numai proprietarul are acest drept?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2014
galcsb, utilizator

Alte discuții în legătură

Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pentru clinica stomatologica danutzcam danutzcam Buna seara, ma intereseaza subiectul deschiderii pe baza de fonduri europene a unei clinici stomatologice in orasul Galati, in cadrul unei cladiri deja ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)