avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale lnmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

lnmatriculare auto

daca vand o masina in alta localitate(la domicililu cumparatorului)..ex...eu locuiesc in jud.HD...cumparatorul in jud.SV...pot face actele daca merg eu la Suceava??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:01, 4 Martie 2014
Contractul de vanzare-cumparare poate fi incheiat in orice localitate.
Documentele de tranzactionare bun mobil pot fi realizate in orice locatie
Urmeaza ca in termen de 30 de zile de la data incheierii tranzactiei,atat vanzatorul cat si cumparatorul,sa anunte oficial autoritatea fiscala responsabila de modificarea survenita,
respectiv radiere si trecere pe rol fiscal bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta cu toate actele baciuiulian baciuiulian Buna ziua, Acum 1 an am vandut unei persoane un [b]WV Polo AVARIAT[/b] cu toate actele (talon si cartea masinii). Dansula spus ca repara masina, o pune pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism ca mostenitor silcat silcat Buna seara. As dori sa vand un autoturism dobandit prin mostenire - deces tata - mostenitori eu si fratele. Cumparatorul nu a mai dorit sa astepte sa ... (vezi toată discuția)