avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acte pentru vanzare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acte pentru vanzare

Am mostenit de la bunici un teren agricol. Bunicii au avut titlu de proprietate. Dupa ce au decedat , am facut succesiunea. Ce acte trebuie sa mai fac eu ( cadastru , intabulare, etc) si cat ma costa aproximativ pentru 23000 mp., pentru ca sa-l pot vinde.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 12:48, 4 Martie 2014
trebuie facut cadastru si intabulare. apoi dvs ca s vanzator datorati impozit pe tranzactie. care secalculeaza in functie de anul dobandirii, de pret si evaluare a terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si vanzare ? gigelas gigelas Buna seara, Daca se dezbate o succesiune si totodata se doreste a se vinde intreaga mostenire ce se dezbate,este posibil sa se faca acte de proprietate ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor la vanzarea unui teren extravilan adrian73 adrian73 Buna ziua, am o nelamurire> bunici mei ( de fapt , numai bunica mai traieste), au un pamant extravilan, cu titlu de proprietate. acest titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Proceduri pentru perfectarea de acte la un teren nou cumparat valica1 valica1 as dori sa stiu si eu care sunt pasii perfectarii actelor la cumpararea unui teren intravilan de 400 m2,cine plateste(vanzatorul ori cumparatorul) si cam cat ... (vezi toată discuția)