avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme de familie

Buna ziua!Daca se poate sa ma indrume cineva cu o prob.:am depus actele de divort cu sotia pe cale administativa,locuim inca impreuna,insa ea se comporta f.urat,ma jigneste,ameninta,iar mai recent am gasit 2 liste cu nr.de telefon de-ale mele,de la servici etc scrise de ea.Din asta si din amenintarile ei ca ma face de rusine pe la servici am dedus corect ca mi le-a furat din telefon.Intrebarea mea este daca poate fi asta o proba in caz de proces(ma gandesc sa cer si un ordin de restrictie).Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Misu01 , utilizator 07:01, 5 Martie 2014
Pot fi probe, insa nu ajung.
Pe langa aceste hartii mai am si un cerrtificat medico legald din care rezulta ca am fost agresat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovezi pentru daune morale! OneQuestion OneQuestion Buna ziua, Dupa cum am precizat si intr-o alta postare, in urma unui incident care a avut loc acum un an, a reiesit un certificat medico-legal de 1-2 zile. ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie, minor si sotie Vlad24 Vlad24 Buna ziua! As dori sa stiu ce fel de masuri se pot lua in privinta unui sot dependent de alcool ce si-a lovit sotia si a strans de gat propriul copil de 15 ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie, ordin de restrictie valibtk91 valibtk91 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. am 25 de ani si sunt somer. Locuiesc cu mama si tatal meu.pe 29.03.2016 mama a fost lovita de tata ... (vezi toată discuția)