avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Reduceri la impozitele pe Intreprinderea individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Reduceri la impozitele pe Intreprinderea individuala

Buna ziua ,
Sunt angajat la stat si,in acelasi timp,am si o intreprindere individuala.
Am varsta de 63 de ani,impliniti.
Va intreb : Beneficiez de reducere la impozite si la CASS , in cadrul intreprinderii mele individuale . In ce procent?
Daca este valabil si anul trecut nu am beneficiat de aceasta reducere , pot s-o obtin in anul acesta si pe aceea?
Multe,multe multumiri !!!
Cu toata consideratia , Vlad .
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 09:49, 5 Martie 2014
Nu stiu la ce reduceri va referiti, dara daca aveti deja un contract de munca, nu mai platiti contributia la pensii, o sa ramana doar impozitul pe venit si contributia la sanatate.
Ma refeream daca am reducere la impozitul pe venit sau la CASS,luandu-se in calcul VARSTA MEA ( 63 de ani) . Beneficiez de reducere?
Dar sunteti in "floarea varstei"... Ce reducere vreti ? :)
Reduceri sunt doar la PFA uri pe norme de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass de catre o intreprindere individuala ovidiu1965 ovidiu1965 Mentionez ca am o Intreprindere individuala,cu un angajat. Pentru angajat platesc toate darile catre stat la fel ca un SRL. Firma functioneaza din anul ... (vezi toată discuția)
Cass-intreprindere individuala Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, As dori sa va intreb care este procentul de stabilire a CASS,in cadrul activitatii desfasurate in Intreprinderea Individuala ? Concret : ... (vezi toată discuția)
Obligatiile unei intrprinderi individuale Pandel Pandel Buna ziua, Am o intreprindere individuala cu activitatea principala 6201. Sunt neplatitor de TVA, cu impozitarea pe norma de venit. Am mai multe ... (vezi toată discuția)