avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Transformarea unei pedepse de 1 an si 4 luni
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Transformarea unei pedepse de 1 an si 4 luni

Buna ziua ,oare ma-ti putea lamurii in privinta unei sentinte daca as avea vreo cale de atac fie transformarea pedepsei in zile amenda sau ceva de genul am auzit caci s-a introdus in noul decret,am avut o condamnare cu suspendare de 1 an si 4 luni pentru conducerea sub influenta bauturilor alcolice peste limita admisa,in termenul acestei pedepse cu suspendare am mai comis-o din nou (bad luck) duèpa care mi-au dat 1 an si 4 luni cu executare :( ...am plecat din tara cu nevasta si fetita au trecut deja 3 ani,as vrea sa stiu daca pot face ceva sa scap si eu de cosmarul asta cu acest nou decret,precizez ca nu am avut accident sau ceva de genul am fost oprit doar la un simplu control de rutina...va rog sa ma indrumati daca as putea face ceva si ce anume.o zi buna #-o

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcool Anca0816 Anca0816 Buna ziua! Persoana in cauza a fost gasit conducand sub influenta băuturilor alcoolice. La analiza sângelui rezultatul a fost 0,85 g/l. Nu a avut loc nici ... (vezi toată discuția)
Incalcarea art. 87 alin. 1 din o.u.g. 195/2002 Paul13 Paul13 Buna ziua. Am condus pe drumurile publice un autovehicul aflandu-ma sub influenta bauturilor alcolice. La semnalul politistului rutier am oprit autovehiculul ... (vezi toată discuția)
Sub influenta alcoolului la volan - recidiva/consecinte cezar_bn cezar_bn buna as dori sa va intreb si eu pe careva ce sanse am sa nu fac puscarie,am avut cu suspendare si acum mau prins iara baut la volan si miau dat o sentinta cu ... (vezi toată discuția)